Sportactiviteiten van de Nationale Sportweek

Zoek een sportevent in jouw gemeente

Nationale Sportweek

Carrefour Welzijnsgroep
Harmen Visserplein 6, 8302BW Emmeloord

Nationale Sportweek

Noordoostpolder

Nationale Sportweek

Wilt u meer sporten of bewegen? Maar loopt u toch tegen bepaalde drempels om daadwerkelijk de eerste stap te zetten. Wij ondersteunen u om deze drempels weg te nemen.

Opening Nationale Sportweek

Gemeente Duiven
Koning Willem-Alexanderplein 1, 6921ES Duiven

Opening Nationale Sportweek

Remigiusplein

Verenigingen presenteren zich voor het nieuwe seizoen!

Sportinstuif

Menameradiel, beweegteam Menameradiel
Dyksterbuorren 16, 9036 MS Menaam

Sportinstuif

Schatzenburg

150

Sportinstuif voor alle leerlingen van groep 3 t/m 8 van de gemeente Menameradiel

deelname is gratis. Opgave via l.spin@sportfryslan.nl

Ga naar het event

Oldstars Deventer: FC RDC

Sportbedrijf Deventer
Bredenhorst 183, 7414 HE Deventer

Oldstars Deventer: FC RDC

FC RDC - sportpark Borgele

30

60+ en heeft u zin om een potje te voetballen? Dat kan elke woensdagmiddag bij FC RDC! U kunt drie keer gratis deelnemen om het uit te proberen!

Neem sportieve kleding mee.

Ga naar het event

instuif

Hilde Gerritsen
Doctor Ariensstraatr. 41, 7071 AJ Ulft

instuif

Ulft

6

Hoi en doei

Schoenen meenemen

Ga naar het event

overzicht activiteiten nationale sportweek gemeente Aalten

gemeente Aalten
Postbus 119, 7120 AC Aalten

overzicht activiteiten nationale sportweek gemeente Aalten

Wordt gepubliceerd in de lokale krant en op onze website

totaaloverzicht aangemelde activiteiten van sportaanbieders in de gemeente Aalten op www.gemeenteaalten.nl en in rubriek Aalten Actueel in lokale krant in de week voor nationale sportweek.

Wellicht zijn er nog meer activiteiten. Neem daarvoor contact op met de sportaanbieder van uw voorkeur.

fitte start verenigingsmarkt

Heerhugowaard Sport NV
Beukenlaan 1b, 1701DA Heerhugowaard

fitte start verenigingsmarkt

Sporthal Waardergolf

Op deze markt kunnen de verenigingen uit Heerhugowaard zichzelf promoten

Energy Sport Xperience

Gemeente Groningen
Kardingerplein 1, 9735 AA Groningen

Energy Sport Xperience

Sportcentrum Kardinge

4

Bij de aftrap van de Nationale Sportweek in Groningen wordt dit jaar de Energy Sport Xperience gehouden. Dit initiatief van de gemeente Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Energy Valley Topclub is bedoeld om alle takken van sport in Groningen onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

De Energy Sport Xperience vindt op 9 september van 12:00-17:00 uur plaats in de grote hal van Sportcentrum Kardinge. De hal zal verdeeld worden in diverse pleinen elk met een eigen thema. Zo is er onder andere een waterplein, een ijsplein, zaalsport, een running-area en een fietsgebied. Spelers van onze Groninger Topsport clubs Donar, Lycurgus, GIJS, Nic., FC Groningen en GHHC zullen aanwezig zijn en bij toerbeurt in de spotlights staan.

Ga naar het event

Sport en Spelmiddag

De Schoor
Meerveldstraat 4, 1359 HM Almere

Sport en Spelmiddag

Buiten op het schoolplein en grasveld achter de school.

200

Leuke sport en spelmiddag voor iedereen met de leeftijden 4 t/m 12 jaar.

Sport en Spelmiddag

De Schoor
Klipgriend 1, 1356 GA Almere

Sport en Spelmiddag

Buiten op het schoolplein.

200

Sport en spelmiddag voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Een middag met meerdere sport en spelactiviteiten voor iedereen.

Special Sports Event

Uniek Sporten
De Pas 3, 6662 BK Elst

Special Sports Event

Elst

Special Sports Event Elst keert terug Na de succesvolle G-sport clinic in september 2015 volgt twee jaar later een tweede editie. De tweede sportdag gaat plaatsvinden op zondag 10 september 2017 met weer een geweldig programma en dit jaar onder de naam: Special Sports Event. De organisatoren; Spero, Elistha, HCOB, Uniek Sporten (teamlid Overbetuwebeweegt.nl) en Driestroom krijgen versterking van Gemini, ETV de Helster, EZ & PC, MEE Gelderse Poort en Batouwe Basketball. Opnieuw is het doel om jong en oud met een beperking kennis te laten maken met sport, maar ook sportverenigingen kennis te laten met sporters met een beperking. De aanduiding G-sport is veranderd in Special Sports omdat de “G” onbedoeld de invulling kreeg van “geestelijk”, terwijl deelnemers met elke vorm van beperking welkom zijn. De deelnemers kunnen verschillende sporten beoefenen zoals, voetbal, hockey, basketbal en nog veel meer. Ook zullen sportverenigingen en aanverwante organisaties zich presenteren in stands en kraampjes. Alle sporten die gepresenteerd worden kunnen door mensen met een beperking in de regio beoefend worden. De sportdag vindt plaats op Sportpark De Pas, de Pas 3 in Elst dat wederom een feestelijke aankleding krijgt. De organisatie streeft er naar om een sportcoryfee aan te trekken om de deelnemers nog enthousiaster te maken. Extra aandacht zal worden besteed aan het vervoer van deelnemers en begeleiders van en naar huis. Dus is het vervoer een probleem? Dit jaar kun je zelfs worden opgehaald en thuisgebracht.

Ga naar het event

Buurtsport

Sport Expertise Centrum
Verdistraat 79, 5343 VC Oss

Buurtsport

Schoolplein Sterrebos/ Telescoop

Sport en spel zorgen voor verbroedering. We vinden het belangrijk om de leefbaarheid in de wijk te verhogen en de participatie te stimuleren en hebben daarom met BrabantWonen, de gemeente Oss, de wijkraden van Ruwaard, Oss-Zuid en Schadewijk en een aantal basisscholen de handen ineen geslagen. In de Osse wijken zorgen onze combinatiefunctionarissen na schooltijd voor de begeleiding van de groepen kinderen. Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen het leuk vinden, zorgen we voor veel afwisseling in sport- en spelvormen. We werken regelmatig samen met verenigingen in de wijk, die daardoor de kans krijgen om zich te presenteren. Wil jij ook lekker sporten samen met klasgenoten of leeftijdsgenootjes uit de wijk? Kom gezellig langs! Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

XRACE Nederland

XRACE Nederland
Amsterdamse Bos 23, 1182AA Amstelveen

XRACE Nederland

Amsterdamse Bos

XRACE is een familie evenement voor ouder en kind (6-14 jaar). Samen leggen jullie een parcours van 4 KM af, waarbij 10 mysterieuze opdrachten worden uitgevoerd. Deze uitdagingen zijn niet alleen fysiek; er moet worden gepuzzeld, gedanst en het geheugen wordt op de proef gesteld. XRACE is dus voor iedereen! XRACE komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland. XRACE is uitgegroeid tot een internationaal evenement en wordt georganiseerd in Australië, Canada en Engeland. Nu dit bijzondere evenement ook naar Nederland komt, krijgen jullie de kans om de magie van XRACE zelf te ervaren.

Ga naar het event

Hoge Laarse Mudrun

SportService Zwolle
Luttekeweg 5, 8031LG Zwolle

Hoge Laarse Mudrun

Sportpark het Hoge Laar

800

In de Nationale Sportweek op vrijdag 15 september 2017 is Sportpark Het Hoge Laar dé locatie voor de eerste Hoge Laarse MudRun. Een uitdagende familie MudRun over, door en langs verschillende hoeken en gaten rondom Sportpark Het Hoge Laar. Uniek ook door de samenwerking met alle verenigingen van Sportpark Het Hoge Laar. En de opbrengst gaat naar een goed doel. Dan is meedoen zeker belangrijker dan winnen! Samen met de verenigingen HC Zwolle (Hockey), AV PEC1910 (Atletiek), THOR (Survivalrun), ZRZV, Blue Hawks, Scouting Hopman Kippers Zwolle organiseert Stichting Omnisport Zwolle samen met SportService Zwolle de Hoge Laarse MudRun. Deze verenigingen hebben besloten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk een evenement te organiseren. Naast de mogelijkheid om het sportpark in al haar facetten te leren kennen, is de MudRun gekoppeld aan het goede doel de Monicares Foundation. De Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. De Hoge Laarse Mudrun is op vrijdag 15 september 2017. De start en finish zijn bij HC Zwolle op sportpark het Hoge Laar. De dag bestaat uit het volgende programma: 15:30 – 16:30 Start kidsrun 1,5 KM (6- 10 jaar) 17:00 – 18:00 Start junioren 4,5 KM (10 - 14 jaar) 18:00 – 19:00 Start jongeren 5,75 KM (14- 18 jaar) 19:00 – 20:00 Start volwassenen 5,75 KM (18+) De route en de obstakels van het parcours zijn in overleg en in samenwerking met Thor en Scouting Hopman Kippers Groep vormgegeven. De MudRun gaat onder andere langs bij: AV PEC1910, Blue Hawks, ZRZV, het Westerveldse bos en de mountainbike route in het bos. En op de dag zelf begeleiden studenten Sport & Bewegen van het Deltion College de MudRun.

Kosten voor deelname zijn als volgt: Kidsrun 5,00 euro Junioren 10,00 euro Jongeren 15,00 euro Volwassenen 25,00 euro Opgeven kan via: https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2017091550690&tl=nl Meer informatie via onze Facebook: https://www.facebook.com/Hogelaarsemudrun/

Ga naar het event

Verstoppertje op Sportpark de Marslanden

SportService Zwolle
Hyacinthstraat 66, 8013XZ Zwolle

Verstoppertje op Sportpark de Marslanden

Sportpark de Marslanden

Sla de Dikke van Dalen open en de term verstoppertje wordt als volgt omschreven: ‘ver·stop·per·tje (het; o) 1 verstoppertje spelen (a) spel van kinderen die zich verbergen; (b) de waarheid verdoezelen.’ DAT KLOPT NIET! Op Sportpark De Marslanden wordt van 12 september tot 22 september 2017 weer een verstoparena neergezet! Op dinsdag 12 september trappen we af met het verstoppertje-toernooi georganiseerd voor kinderen én volwassenen! Er wordt een verstop-arena gebouwd met daarin verschillende verstopplekken om het toernooi te spelen. Mee doen? Vorm een team met minimaal vijf leden. Geef je op via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2jf6t78KI_68Z19PPMYqh_eFveGxMzrTzQ_ZOMWQq4VlwxQ/viewform

Deelname aan het verstoppertjestoernooi kost €5,00 per team. Betalen bij de Arena op 12 september. Wanneer? Het toernooi wordt in verschillende categorieën gespeeld: Basisschool (groep 6 t/m 8) 15:30 – 17:00 uur Jongeren (12 t/m 18 jaar) 18:30 – 20:00 uur Volwassenen (vanaf 18 jaar) 20:00 – 21:30 uur Hide en Seek in the dark (vanaf 21 jaar) 22:00 – 23:00 uur

Ga naar het event

Beweeg & Ontdek Event op sportpark De Verbinding - CKV Sparta

SportService Zwolle
Nijenhuislaan 2, 8043 WD Zwolle

Beweeg & Ontdek Event op sportpark De Verbinding - CKV Sparta

CKV Sparta

Ontdekken staat centraal op Sportpark De Verbinding. Kinderen uit de groepen 3 en 4 krijgen deze middag verschillende clinics aangeboden. Er is een keuze uit tennis, volleybal en korfbal en uit voetbal, turnen en judo. Opgeven kan via de site. Er is een clinic ronde van 14:00 – 15:00 uur en van 15:15 – 16:15 uur.

Ga naar het event

Het Sport en Beweeg Event op Sportpark De Siggels

SportService Zwolle
IJsselcentraleweg 9, 8014 BK Zwolle

Het Sport en Beweeg Event op Sportpark De Siggels

Sportpark de Siggels

Binnen dit evenement staat de diverse doelgroep ‘45+’ centraal, waaronder ook de 45-plussers die een meer specifiek aanbod behoeven zoals senioren, chronisch zieken of mensen met langdurige blessures. De bedoeling is om iedereen te laten zien en ervaren welke sport- en beweegmogelijkheden er allemaal zijn in Zwolle Zuid. Tussen 10:00 en 16:00 is het mogelijk om deel te nemen aan en/ of informatie in te winnen over verschillende binnen/ buiten sportactiviteiten.

Ga naar het event

Bedrijfscompetitie voetbal

Stichting de Schroef
De Hoge Heide 2, 5251LA Vlijmen

Bedrijfscompetitie voetbal

Soccerhome

100

In 2017 organiseert Stichting de Schroef in het kader van haar 10-jarig jubileum een bedrijfscompetitie. Voordelen van de bedrijfscompetitie zijn onder andere een betere teamspirit en werksfeer, gezondere en fittere werknemers ervaren minder stress en werkdruk, minder arbeidsrelevante aandoeningen, minder verzuimkosten en een beter imago voor de organisatie. Na een sportieve competitie sluiten we af met een (netwerk)borrel.

De bedrijfscompetitie wordt georganiseerd voor bedrijven uit de gemeente Heusden en omstreken. ZZP'ers, eenmanszaken en kleine bedrijven kunnen samen een combiteam vormen - Deelnemende teams bestaan uit minimaal 6 deelnemers. De samenstelling van het team mag per speelavond wisselend zijn. - Competitie vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur, waarna er een afsluitende borrel plaatsvindt. - Kosten voor de competitie zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. U betaalt 50 euro per team.

Ga naar het event

Sportinstuif Renkum

Gemeente Renkum
Hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum

Sportinstuif Renkum

Sporthal de Rijnkom

Beweeguur met iedere week allerlei sporten en spelletjes. Van voetbal tot hockey, van badminton tot 10-tellen-in-de-rimboe.

Kom naar de sporthal en doe vandaag gratis mee!

Sportinstuif Doorwerth

Gemeente Renkum
Mozartlaan 3, 6865 GC Doorwerth

Sportinstuif Doorwerth

Gymzaal Mozartlaan

Beweeguur met iedere week allerlei sporten en spelletjes. Van voetbal tot hockey, van badminton tot 10-tellen-in-de-rimboe.

Kom naar de gymzaal en doe vandaag gratis mee.

Sportinstuif Oosterbeek

Gemeente Renkum
Van Spaenweg 11, 6862 XH Oosterbeek

Sportinstuif Oosterbeek

Gymzaal Van Spaenweg

Beweeguur met iedere week allerlei sporten en spelletjes. Van voetbal tot hockey, van badminton tot 10-tellen-in-de-rimboe.

Kom naar de gymzaal en doe vandaag gratis mee!

Wandelgroep

Gemeente Renkum
Hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum

Wandelgroep

Starten vanaf sporthal de Rijnkom

Samen met anderen een ochtend wandelen door de mooie omgeving met onderweg een kopje koffie of thee. Meestal loopt de groep ongeveer 5 tot 8 km.

Wil je meelopen? Bel dan met buurtsportcoach Tanja Dijkstra op (06) 27 35 93 33 of stuur een mail naar t.dijkstra@renkum.nl

Sport Extra Oosterbeek

Gemeente Renkum
Van Spaenweg 11, 6862 XH Oosterbeek

Sport Extra Oosterbeek

Gymzaal Van Spaenweg

Een goede motoriek is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige kinderen hebben wat extra ondersteuning en aandacht nodig om (weer) plezier te krijgen in bewegen. Bijvoorbeeld omdat zij moeite hebben met basisbewegingen als lopen, rennen, huppelen, balanceren, zwaaien, vangen en springen. De stap naar een sportvereniging is dan vaak net iets te groot. Sport Extra helpt, zodat sport en spel ook voor deze kinderen leuk wordt.

Wil je meedoen? Bel dan met buurtsportcoach Tanja Dijkstra op (06) 27 35 93 33 of stuur een mail naar t.dijkstra@renkum.nl

Sport Extra Renkum

Gemeente Renkum
Bram Streeflandweg 105, 6871 HZ Renkum

Sport Extra Renkum

Gymzaal Bram Streeflandweg

Een goede motoriek is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige kinderen hebben wat extra ondersteuning en aandacht nodig om (weer) plezier te krijgen in bewegen. Bijvoorbeeld omdat zij moeite hebben met basisbewegingen als lopen, rennen, huppelen, balanceren, zwaaien, vangen en springen. De stap naar een sportvereniging is dan vaak net iets te groot. Sport Extra helpt, zodat sport en spel ook voor deze kinderen leuk wordt.

Wil je meedoen? Bel dan met buurtsportcoach Tanja Dijkstra op (06) 27 35 93 33 of stuur een mail naar t.dijkstra@renkum.nl

Fithockey

Stichting de Schroef
Bilderdijkstraat 2a, 5251 LP Vlijmen

Fithockey

Hockeyclub VMHC

50

Op donderdag 14 september organiseert hockeyclub VMHC in samenwerking met Stichting de Schroef een workshop fithockey. Het fithockey team van MHC Beuningen verzorgt een demonstratie, waarna u zelf kennis kunt maken met de sport fithockey. We sluiten de ochtend gezellig af met een kopje koffie of thee.

Ga naar het event

nationale sportweek

Albert Heijn Stadsdam 2
Stadsdam 2, 6851AH Huissen

nationale sportweek

huissen

Sportweek in Lingewaard

meer informatie volgt

Sport- en beweegspreekuur

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Abraham du Bois-Hof 2, 1852 EZ Heiloo

Sport- en beweegspreekuur

Het Trefpunt

Nieuw in Heiloo! Sportspreekuur voor iedereen met een vraag over sport en bewegen. Je hebt van jouw arts het advies gekregen om te gaan bewegen. Maar je hebt geen idee wat bij je past of wat je kunt doen met een blessure of ziekte? Je wil heel graag het sporten weer oppakken maar kent de mogelijkheden in Heiloo (nog) niet? Kan ik het sporten combineren met vrijwilligerswerk voor de vereniging? Op deze vragen en meer kun je tijdens het sportspreekuur het antwoord krijgen. Vanaf maandag 11 september organiseert de buurtsportcoach wekelijks het sportspreekuur.

Aanmelden of meer informatie? Pascale de Hoogh, buurtsportcoach Heiloo, p.dehoogh@alkmaarsport.nl of telefoon 06-11149728.

Walking Footbal 55+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Vennewatersweg 23, 1852 PT Heiloo

Walking Footbal 55+

De Foresters

Walking Football is snel-lopen, goed positie zoeken én je mag beperkt fysiek contact hebben met je tegenstander.

Streetdance 6-9 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Burenweg 2, 1851 CP Heiloo

Streetdance 6-9 jaar

gymzaal Burenweg

Is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die van dansen houden. Er worden op de nieuwste muziek pasjes ingestudeerd en deze worden dan getoond tijdens demonstraties.

Aangeboden door gym- en turnvereniging Heiloo GTH.

Streetdance 10+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Burenweg 2, 1851 CP Heiloo

Streetdance 10+ jaar

gymzaal Burenweg

Is voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar die van dansen houden. Er worden op de nieuwste muziek pasjes ingestudeerd en deze worden dan getoond tijdens demonstraties.

Aangeboden door Gym- en turnvereniging Heiloo GTH.

Jongensgym 5-8 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Jongensgym 5-8 jaar

Gymzaal Breedelaan

ongens hebben veel energie en die kunnen ze bij GTH goed kwijt. Lekker rennen en dollen. Eerst een warming up in de vorm van een spel waarbij ook samenwerken aan bod komt en dan volgen er uitdagingen met diverse toestellen. De mini- en grote trampoline wordt vaak gebruikt want jongens blijken dat heerlijk te vinden maar ook de basis gymvaardigheden zoals een radslag, zwaaien aan de ringen en op de brug gelijk komen aan bod. Het is goed voor de spierspanning en voor de coördinatie en ze raken nog hun energie kwijt. Is uw zoon wat terughoudend dan is gymnastiek juist goed voor hem om zijn zelfvertrouwen te vergroten.

Aangeboden door Gym- en turnvereniging Heiloo GTH

Jongensgym 9-12 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Jongensgym 9-12 jaar

Gymzaal Breedelaan

ongens hebben veel energie en die kunnen ze bij GTH goed kwijt. Lekker rennen en dollen. Eerst een warming up in de vorm van een spel waarbij ook samenwerken aan bod komt en dan volgen er uitdagingen met diverse toestellen. De mini- en grote trampoline wordt vaak gebruikt want jongens blijken dat heerlijk te vinden maar ook de basis gymvaardigheden zoals een radslag, zwaaien aan de ringen en op de brug gelijk komen aan bod. Het is goed voor de spierspanning en voor de coördinatie en ze raken nog hun energie kwijt. Is uw zoon wat terughoudend dan is gymnastiek juist goed voor hem om zijn zelfvertrouwen te vergroten.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Meisjesgym 11+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 11+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging Heiloo GTH

Meisjesgym 5-7 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 5-7 jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Meisjesgym 8-10 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 8-10 jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Meisjesgym 5-7 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 5-7 jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Meisjesgym 8-10 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 8-10 jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Meisjesgym 5-10 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Meisjesgym 5-10 jaar

Gymzaal Breedelaan

Er wordt getraind op de 4 onderdelen waarop er wedstrijden zijn, te weten brug, balk, vloer en sprong. De trainingen moeten altijd worden bijgewoond om de juiste spierspanning te krijgen en te behouden en ook om de oefening goed te leren. Tijdens de trainingen wordt er serieus gewerkt. Je moet geconcentreerd zijn want anders gaat het mis.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Bodyshape 40+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Bodyshape 40+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Lekker “fanatiek” bewegen op muziek. Ca. 20 minuten cardio met eenvoudige aerobic passen, gevolgd door 20 minuten spierversterkende oefeningen met dynaband en gewichtjes. Vervolgens 2 x 20 keer opdrukken, 15 minuten rug- en buikspieren en als afsluiting cooling-down, stretchen om de gebruikte spieren lang te maken, tussendoor luisteren naar ontspannende muziek.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Bodyshape 20+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Bodyshape 20+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Lekker “fanatiek” bewegen op muziek. Ca. 20 minuten cardio met eenvoudige aerobic passen, gevolgd door 20 minuten spierversterkende oefeningen met dynaband en gewichtjes. Vervolgens 2 x 20 keer opdrukken, 15 minuten rug- en buikspieren en als afsluiting cooling-down, stretchen om de gebruikte spieren lang te maken, tussendoor luisteren naar ontspannende muziek.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Bodyshape 40+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Bodyshape 40+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Lekker “fanatiek” bewegen op muziek. Ca. 20 minuten cardio met eenvoudige aerobic passen, gevolgd door 20 minuten spierversterkende oefeningen met dynaband en gewichtjes. Vervolgens 2 x 20 keer opdrukken, 15 minuten rug- en buikspieren en als afsluiting cooling-down, stretchen om de gebruikte spieren lang te maken, tussendoor luisteren naar ontspannende muziek.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Dames fitgym 55+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Stationsweg 115, 1852 LN Heiloo

Dames fitgym 55+

Dance en Fit studio 115

Het uur bestaat uit warming-up, 20 minuten cardio, eenvoudige passen met niveau opties, gevolgd door spierversterkende oefeningen met een dynaband, dumbells en/of je eigen lichaamsgewicht, alle spiergroepen van top tot teen worden aangepakt en we sluiten af met een cooling-down, stretchen, de spieren weer lang maken.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Dames fitgym 55+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Stationsweg 115, 1852 LN Heiloo

Dames fitgym 55+

Dance en Fitstudio 115

Het uur bestaat uit warming-up, 20 minuten cardio, eenvoudige passen met niveau opties, gevolgd door spierversterkende oefeningen met een dynaband, dumbells en/of je eigen lichaamsgewicht, alle spiergroepen van top tot teen worden aangepakt en we sluiten af met een cooling-down, stretchen, de spieren weer lang maken.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Trampolinespringen 7+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Trampolinespringen 7+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Om hoge, maar vooral mooie sprongen en salto’s te maken, moet je al je spieren perfect kunnen beheersen. En dat lukt alleen door te oefenen en te trainen. Al springende leer je je spieren te beheersen en te coördineren. Je verfijnt je gevoel voor evenwicht, ruimte, tempo en ritme.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Trampolinespringen 10+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Trampolinespringen 10+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Om hoge, maar vooral mooie sprongen en salto’s te maken, moet je al je spieren perfect kunnen beheersen. En dat lukt alleen door te oefenen en te trainen. Al springende leer je je spieren te beheersen en te coördineren. Je verfijnt je gevoel voor evenwicht, ruimte, tempo en ritme.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Freerunning 9-12 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Freerunning 9-12 jaar

Gymzaal Breedelaan

Freerunning is een opkomende extreme straatsport waarbij men zich zo vloeiend en mooi mogelijk van A naar B verplaatst. Hierbij worden salto’s, valst en explosieve bewegingen gebruikt.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Freerunning 12+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Freerunning 12+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Freerunning is een opkomende extreme straatsport waarbij men zich zo vloeiend en mooi mogelijk van A naar B verplaatst. Hierbij worden salto’s, valst en explosieve bewegingen gebruikt.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Zumba 18+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Breedelaan 4, 1851 MA Heiloo

Zumba 18+ jaar

Gymzaal Breedelaan

Zumba™ is een inspirerende en swingende Fitnessvorm waarbij alle spieren aan bod komen, het hele lijf zich traint en de conditie verbetert. Enthousiast bewegen op heerlijke ritmevolle met name Zuid-Amerikaanse muziek die een inspannende/ontspannende werking heeft en goed is voor lichaam en geest. Al met al een fitnessvorm die voor plezier in bewegen zorgt.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Kleutergym 2-5 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Burenweg 2, 1851 CP Heiloo

Kleutergym 2-5 jaar

Gymzaal Burenweg

Bij kleutergymnastiek proberen wij aan de bewegingsbehoeften te voldoen door middel van het aanbieden van een circuit. Iedere week worden er verschillende opstellingen gemaakt welke onderdelen op diverse niveaus gedaan kunnen worden. Zo wordt elk kind uitgedaagd op het eigen niveau maar waarbij wel wordt uitgedaagd, gestimuleerd om een stapje verder te gaan, eventueel met behulp van de ouder. De lessen beginnen met een gezamenlijke warming up in de vorm van een spel, ren- of tikspelletje en eindigen ook weer gezamenlijk met bijvoorbeeld een dansje.

Aangeboden door Gym- en Turnvereniging GTH Heiloo

Spelenkar

Scherpenzeel
Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel

Spelenkar

De Breehoek

25

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn tijdens dit sport en spel uur welkom om deel te nemen aan allerlei spelvormen. Locatie: Sportzaal 3 van de Breehoek

Neem je gymkleding mee

Ga naar het event

Kickboksen / zaktraining

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Kickboksen / zaktraining

Dorssports

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.

Aangeboden door Dorssports i.s.m. Kasmi Training

Circuittraining

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Circuittraining

Dorssports

Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat circuittraining geen strikt instapniveau heeft. Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen.

Aangeboden door Dorssports

Spinning

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Spinning

Dorssports

Spinning is een indoor fietstraining op muziek in groepsverband. Het is een pittige training, die je afwisselend staand en zittend doet op een spinningfiets.

Aangeboden door Dorssports

Circuittraining

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Circuittraining

Dorssports

Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat circuittraining geen strikt instapniveau heeft. Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen.

Aangeboden door Dorssports

Trainen met dementie

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Trainen met dementie

Dorssports

Circuittraining voor mensen met dementie. Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen.

Aangeboden door Dorssports

CXWorx (romp)training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

CXWorx (romp)training

Dorssports

CXWORX concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Aangeboden door Dorssports

Pilates

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Pilates

Dorssports

Pilates is ontwikkeld om een sterker en gezonder lichaam te krijgen. Beheersing van het lichaam in samenwerking met de geest. Het gevolg is een beter bewustzijn en betere coördinatie van het lichaam. Oefeningen zijn er op gericht om spieren te versterken, korte spieren langer te maken en de bewegelijkheid toe te laten nemen.

Aangeboden door Dorssports

Zaktraining kids

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Zaktraining kids

Dorssports

Speciaal voor kids: Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zo wel conditie en techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! De aandacht in deze les ligt op techniek en conditietraining.

Aangeboden door Dorssports i.s.m. Kasmi Training

Zaktraining kids

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Zaktraining kids

Dorssports

Speciaal voor kids: Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zo wel conditie en techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! De aandacht in deze les ligt op techniek en conditietraining.

Aangeboden door Dorssports i.s.m. Kasmi training

Seniorenfitness

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Seniorenfitness

Dorssports

Fitness blijkt tot op hoge leeftijd positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Spieren, gewrichten, pezen en botten blijven langer sterk en lenig. Fitness stimuleert ook een stabieler lichaamsgewicht, lager vetpercentage, een gunstigere bloeddruk en een rustige hartslag. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen!

Aangeboden door Dorssports

Bodystep

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Bodystep

Dorssports

Bodystep is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

Aangeboden door Dorssports

Bootcamp

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Westeinde 1, 1931 AB Egmond aan Zee

Bootcamp

Nijntje boot Egmond aan Zee

Verbeter je conditie en maak jezelf in no time sterker! Serieus trainen en plezier hebben met elkaar, dat doe je tijdens de Bootcamp.

Aangeboden door Dorssports

Zaktraining 14+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Zaktraining 14+

Dorssports

Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zo wel conditie en techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! De aandacht in deze les ligt op techniek en conditietraining.

Aangeboden door Dorssports i.s.m. Kasmi Training

Zaktraining 14+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Zaktraining 14+

Dorssports

Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zo wel conditie en techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! De aandacht in deze les ligt op techniek en conditietraining.

Aangeboden door Dorssports i.s.m. Kasmi Training

Bodyimpact

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Bodyimpact

Dorssports

Conditietraining in groepsverband

Aangeboden door Dorssports

Keep Fit senioren groepsles

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Keep Fit senioren groepsles

Dorssports

Een gezellige groepsles voor senioren.

Aangeboden door Dorssports

Bodybalance

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Bodybalance

Dorssports

Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Aangeboden door Dorssports

Cognitieve fitnesstraining

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Cognitieve fitnesstraining

Dorssports

Een gezond lichaam én een gezonde geest: dat is waar het bij cognitieve fitness om draait.

Aangeboden door Dorssports

Spinning

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Spinning

Dorssports

Spinning is een indoor fietstraining op muziek in groepsverband. Het is een pittige training, die je afwisselend staand en zittend doet op een spinningfiets.

Aangeboden door Dorssports

CXWorx (romp)training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

CXWorx (romp)training

Dorssports

Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Aangeboden door Dorssports

Yoga

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 2, 1852 RH Heiloo

Yoga

Dorssports

Yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren.

Aangeboden door Dorssports

MPower

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo

MPower

Heilooer Bos, verzamelen voor theater De Beun

Mpower is een intensieve training voor vrouwen die uitdaging, competitie én fun combineert en zo body en mind een boost geeft.

Aangeboden door Mom in Balance Alkmaar eo

Tafeltennis inlooptraining voor volwassenen

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Hogeweg 61, 1906 CC Limmen

Tafeltennis inlooptraining voor volwassenen

Sporthal Hogeweg

Tafeltennis of pingpong is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo'n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

Aangeboden door Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

Tafeltennis Circuittraining voor jeugd

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Hogeweg 61, 1906 CC Limmen

Tafeltennis Circuittraining voor jeugd

Sporthal Hogeweg

Tafeltennis of pingpong is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo'n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

Aangeboden door Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

Tafeltennis "Rond de tafel" voor jeugd

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Hogeweg 61, 1906 CC Limmen

Tafeltennis "Rond de tafel" voor jeugd

Sporthal Hogeweg

Tafeltennis of pingpong is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo'n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

Aangeboden door Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

Tafeltennis trainingsavond voor volwassenen

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Hogeweg 61, 1906 CC Limmen

Tafeltennis trainingsavond voor volwassenen

Sporthal Hogeweg

Tafeltennis of pingpong is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo'n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

Aangeboden door Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

XCO Outdoor 40+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 4, 1852 RH Heiloo

XCO Outdoor 40+

parkeerterrein HSV

XCO Outdoor is een revolutie op het gebied van fitness. Bij deze nieuwe trend worden zowel onder- als bovenlichaam getraind. XCO Outdoor is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van XCO's, twee aluminium buizen gevuld met 300 gram grit. Hiermee worden de natuurlijke armbewegingen tijdens het lopen ondersteund. Doordat bij iedere beweging die gemaakt wordt het grit heen en weer schuift moeten spieren, banden en pezen reageren op deze gewichtsverplaatsing, met als resultaat: strakke buikspieren, een sterke onderrug en een krachtig, slank lichaam!

Aangeboden door Buitenfit Heiloo Aanmelden www.buitenfit.com. Eigen bijdrage 2,50.

XCO Outdoor 40+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Belieslaan 16, 1852 HH Heiloo

XCO Outdoor 40+

parkeerterrein Belieslaan / Stetlaan

XCO Outdoor is een revolutie op het gebied van fitness. Bij deze nieuwe trend worden zowel onder- als bovenlichaam getraind. XCO Outdoor is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van XCO's, twee aluminium buizen gevuld met 300 gram grit. Hiermee worden de natuurlijke armbewegingen tijdens het lopen ondersteund. Doordat bij iedere beweging die gemaakt wordt het grit heen en weer schuift moeten spieren, banden en pezen reageren op deze gewichtsverplaatsing, met als resultaat: strakke buikspieren, een sterke onderrug en een krachtig, slank lichaam!

Aangeboden door Buitenfit Heiloo Aanmelden via www.buitenfit.com. Eigen bijdrage 2,50.

XCO Outdoor 40+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 4, 1852 RH Heiloo

XCO Outdoor 40+

parkeerplaats HSV

XCO Outdoor is een revolutie op het gebied van fitness. Bij deze nieuwe trend worden zowel onder- als bovenlichaam getraind. XCO Outdoor is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van XCO's, twee aluminium buizen gevuld met 300 gram grit. Hiermee worden de natuurlijke armbewegingen tijdens het lopen ondersteund. Doordat bij iedere beweging die gemaakt wordt het grit heen en weer schuift moeten spieren, banden en pezen reageren op deze gewichtsverplaatsing, met als resultaat: strakke buikspieren, een sterke onderrug en een krachtig, slank lichaam!

Aangeboden door Buitenfit Heiloo. Aanmelden via www.buitenfit.com. Eigen bijdrage 2,50.

Aikido

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Aikido

Dojo 't Loo

Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Aikido kent geen aanvalstechnieken, zoals andere krijgskunsten die kennen. De confrontatie met de partner wordt niet gezocht.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Aikido

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Aikido

Dojo 't Loo

Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Aikido kent geen aanvalstechnieken, zoals andere krijgskunsten die kennen. De confrontatie met de partner wordt niet gezocht.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Braziliaans Jiu Jitsu

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Braziliaans Jiu Jitsu

Dojo 't Loo

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk "afklopt". Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu Jitsu, genaamd "Jiu-do". Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een klein zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterker en grotere aanvaller.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Braziliaans Jiu Jitsu

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Braziliaans Jiu Jitsu

Dojo 't Loo

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk "afklopt". Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu Jitsu, genaamd "Jiu-do". Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een klein zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterker en grotere aanvaller.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Jiu Jitsu

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Jiu Jitsu

Dojo 't Loo

Een Japanse zelfverdedigingskunst waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Jiu Jitsu

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Jiu Jitsu

Dojo 't Loo

Een Japanse zelfverdedigingskunst waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 4-6 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 4-6 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 7-9 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 7-9 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 17+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 17+

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 7-12 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 7-12 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 12-15 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 12-15 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 4-6 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 4-6 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 7-8 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 7-8 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 9-10 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 9-10 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Judo 11-13 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Judo 11-13 jaar

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo

G-judo

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

G-judo

Dojo 't Loo

Judo is één van de meest bekende Budo activiteiten ter wereld. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Aangeboden door Dojo 't Loo Leeftijd in overleg, aanmelden via info@dojotloo.nl

Karate 6-12 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Karate 6-12 jaar

Dojo 't Loo

Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).

Aangeboden door Dojo 't Loo. Deze training is geschikt voor beginners.

Karate 13+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Karate 13+

Dojo 't Loo

Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).

Aangeboden door Dojo 't Loo Deze training is geschikt voor gevorderden.

Nunchakudo 12+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Nunchakudo 12+ jaar

Dojo 't Loo

Nunchaku-do is een vechtsport met de nunchaku. Deze bestaat uit twee stokjes die met een touw of ketting verbonden zijn. In België en Nederland wordt een geel met zwarte safety-nunchaku gebruikt die om veiligheidsredenen van schuimrubber gemaakt is. De sport telt vier onderdelen: de Kumite (één tegen één gevecht), Freestyle (showelement), de Kata (bepaalde serie technieken) en Jutsu (zelfverdediging).

Aangeboden door Dojo 't Loo

Tae-kwondo 9-15 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Tae-kwondo 9-15 jaar

Dojo 't Loo

Taekwondo is een vorm van zelfverdediging. Letterlijk vertaald betekent tae voet, kwon hand of vuist en do de manier of de weg. Taekwondo is dus het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid en het wordt dus ook vaak gezien als een verdedigingssport en niet als een vechtsport omdat er veel aandacht gaat naar zelfbeheersing en respect. Voor de serieuze taekwondo is het niet alleen het gebruik van de hand en de voet, maar een manier van denken, een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Tae-kwondo 15+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Bergeonstraat 28, 1851 KB Heiloo

Tae-kwondo 15+ jaar

Dojo 't Loo

Taekwondo is een vorm van zelfverdediging. Letterlijk vertaald betekent tae voet, kwon hand of vuist en do de manier of de weg. Taekwondo is dus het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid en het wordt dus ook vaak gezien als een verdedigingssport en niet als een vechtsport omdat er veel aandacht gaat naar zelfbeheersing en respect. Voor de serieuze taekwondo is het niet alleen het gebruik van de hand en de voet, maar een manier van denken, een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen.

Aangeboden door Dojo 't Loo

Kennismaking met schaaksport 14+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Abraham du Bois-Hof 2, 1852 EZ Heiloo

Kennismaking met schaaksport 14+ jaar

Trefpunt

Schaken is een strategisch spel omdat de spelers veel speelmogelijkheden hebben en omdat het vaak onmogelijk is de consequentie van elke zet te overzien, waardoor inzicht, ervaring en moed de zetkeuze mede bepalen. In sommige schaakpartijen zijn karakteristieke speelstijlen te herkennen zoals: agressief, passief, tactisch, forcerend, radicaal.

Aangeboden door schaakvereniging Oppositie

Kennismaking met de schaaksport 7-14 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
De Olvendijk 2A, 1851 VN Heiloo

Kennismaking met de schaaksport 7-14 jaar

Cultureel Centrum de Strandwal

Schaken is een strategisch spel omdat de spelers veel speelmogelijkheden hebben en omdat het vaak onmogelijk is de consequentie van elke zet te overzien, waardoor inzicht, ervaring en moed de zetkeuze mede bepalen. In sommige schaakpartijen zijn karakteristieke speelstijlen te herkennen zoals: agressief, passief, tactisch, forcerend, radicaal.

Aangeboden door schaakvereniging Oppositie

Open dag schietvereniging

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Zevenhuizen 44, 1852 JC Heiloo

Open dag schietvereniging

SV De Vrijheid

Schieten is een van de oudste olympische sporten. Wij zoeken een volmaakte beheersing van lichaam, geest en ademhaling waarmee we proberen doeltreffend te zijn. Het is bijna een soort technische yoga.

Aangeboden door schietvereniging De Vrijheid Heiloo

Total Body Workout

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Total Body Workout

Palestra

Groepsles

Aangeboden door Palestra Heiloo

Power Yoga

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Power Yoga

Palestra

PowerYoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga.

Aangeboden door Palestra Heiloo

Spannings training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Spannings training

Palestra

Specifieke training

Aangeboden door Palestra Heiloo

Combi Shape

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Combi Shape

Palestra

Groepsles

Aangeboden door Palestra Heiloo

Medisch Fitness

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Medisch Fitness

Palestra

Medisch fitness is dé manier om de belastbaarheid van probleemgebieden - zoals enkels, rug en schouders - te verbeteren.

Aangeboden door Palestra Heiloo

Kickboksen

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Kickboksen

Palestra

Wil jij je uithoudingsvermogen en conditie op een gezellige, actieve manier verbeteren? Denk dan eens aan boksen/kickboksen!

Aangeboden door Palestra Heiloo

Combi Shape

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Combi Shape

Palestra

groepsles

Aangeboden door Palestra Heiloo

Circuit training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Circuit training

Palestra

Bij een circuit training wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast.

Aangeboden door Palestra Heiloo

Zumba

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Zumba

Palestra

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia.

Aangeboden door Palestra Heiloo

Spinning

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Zevenhuizerlaan 116, 1851 MZ Heiloo

Spinning

Palestra

Spinning is een indoor cycling workout. Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen én verbrand heel veel calorieën.

Aangeboden door Palestra Heiloo

Bootcamp light / sportief wandelen

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkelaan 8, 1851 HE Heiloo

Bootcamp light / sportief wandelen

Parkeerplaats naast makelaar Ouwejan

Sportief wandelen met oefeningen in de buitenlucht.

Aangeboden door Stichting Welzijn Heiloo

Breakdance beginners

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkakkers 1A, 1852 GA Heiloo

Breakdance beginners

gymzaal Capel-acker

Spinning is een indoor cycling workout. Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen én verbrand heel veel calorieën.

Aangeboden door Sam & Falko

Breakdance beginners

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkakkers 1A, 1852 GA Heiloo

Breakdance beginners

gymzaal Capel-acker

Breakdance is een vorm van dansen. Je maakt moeilijke bewegingen op hiphop muziek.

Aangeboden door Sam & Falko

Sportinstuif 55+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Zevenhuizen 48, 1852 JC Heiloo

Sportinstuif 55+

sporthal het Vennewater

Sportcarrousel voor 55+ers

Aangeboden door St. Sportinstuif 55+ Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Looptraining 30+ jaar

parkeerplaats Nieuwe Westert

Looptraining voor licht gevorderde lopers.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining voor starters & (licht) gevordere lopers.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+

Atletiekbaan

Looptraining voor starters en (licht) gevorderde lopers.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining op een hoger tempo.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining ook geschikt voor starters.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining op hoger tempo.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+

Atletiekbaan

Looptraining voor starters.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining voor starters en (licht) gevorderde lopers.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Looptraining 30+ jaar

Parkeerplaats Nieuwe Westert

Looptraining in de duinen geschikt voor de licht gevorderde loper.

Aangeboden door AV Trias

Looptraining 30+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Maalwater 1, 1852 RN Heiloo

Looptraining 30+ jaar

Atletiekbaan

Looptraining voor starters en (licht) gevorderde lopers.

Aangeboden door AV Trias

Kennismaken met hordenlopen 13-16 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Kennismaken met hordenlopen 13-16 jaar

Atletiekbaan

12

Het hordelopen is een discipline binnen de atletiek, waarbij gelopen moet worden op een baan waarop op regelmatige afstanden hindernissen zijn geplaatst, de zogenaamde horden.

Aangeboden door AV Trias

Kennismaken met atletiek 6-8 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Kennismaken met atletiek 6-8 jaar

Atletiekbaan

12

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel of in groepen (estafette) moeten presteren. Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Aangeboden door AV Trias

Kennismaken met atletiek 8-12 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Kennismaken met atletiek 8-12 jaar

Atletiekbaan

12

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel of in groepen (estafette) moeten presteren. Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Aangeboden door AV Trias

Algemene atletiektraining 13-16 jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Algemene atletiektraining 13-16 jaar

Atletiekbaan

12

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel of in groepen (estafette) moeten presteren. Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Aangeboden door AV Trias

Werptraining 15+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Werptraining 15+ jaar

Atletiekbaan

Verbeter je werptechniek door deze training.

Aangeboden door AV Trias

Algemene atletiek- & sprinttraining 15+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo

Algemene atletiek- & sprinttraining 15+ jaar

Atletiekbaan

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel of in groepen (estafette) moeten presteren. Atletiek wordt zowel op de weg als op een atletiekbaan beoefend. Atletiek wordt wel 'de moeder der sporten' genoemd omdat het de menselijke basisbewegingen (lopen, springen, werpen) omvat.

Aangeboden door AV Trias

Fittest 60+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkakkers 1A, 1852 GA Heiloo

Fittest 60+

gymzaal Capel-acker

Benieuwd hoe Fit & Vitaal u bent? Doe dan mee aan de gratis fittest voor 60+. De test is voor iedereen geschikt. Aanmelden voor de fittest via email c.thomas@alkmaarsport. Na aanmelding ontvangt u van ons het tijdstip waarop u verwacht wordt. De test duurt ongeveer 30 minuten.

Aangeboden door Buurtsportcoach Heiloo

Open les karate 6+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkakkers 1a, 1852 GA Heiloo

Open les karate 6+ jaar

gymzaal Capel-acker

Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).

Aangeboden door Funakoshi

Open les Karate volwassenen

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kerkakkers 1a, 1852 MA Heiloo

Open les Karate volwassenen

gymzaal Capel-acker

Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).

Aangeboden door Funakoshi

Goodcamp 55+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo

Goodcamp 55+ jaar

Heilooër Bos, verzamelen voor theater de Beun

Ontspanning door inspanning, outdoor trainen in het Heilooër bos.

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp

PWN parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp

PWN parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp 55+

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp 55+

PWN Parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt.

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp lagere intensiteitsgroep

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp lagere intensiteitsgroep

PWN Parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt.

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp hogere intensiteitsgroep

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp hogere intensiteitsgroep

PWN Parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt.

Aangeboden door Ins and Outs

Goodcamp

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen

Goodcamp

PWN Parkeerplaats

Goodcamp is een workout in de uitdagende omgeving van het Noordhollands Duinreservaat waarbij je de conditie verbetert en spieren verstevigt.

Aangeboden door Ins and Outs

Bootcamp 18+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo

Bootcamp 18+ jaar

Theater de Beun

Outdoortraining

Aangeboden door Enniebody

Bootcamp 18+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
De Omloop 2, 1852 RJ Heiloo

Bootcamp 18+ jaar

Parkeerplaats Maalwater / Sleeheuvel

Outdoor training

Aangeboden door Enniebody

Bootcamp 18+ jaar

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo

Bootcamp 18+ jaar

Theater de Beun

Outdoor training

Aangeboden door Enniebody

Conditie test & lichaamsmeting

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Het Zevenhuizen 48, 1852 JC Heiloo

Conditie test & lichaamsmeting

Healthcenter Vennewater

Op afspraak kunt u gratis uw conditie laten testen door de instructeurs van healthcenter Vennewater. Afspraak maken per telefoon 072-5330167

Aangeboden door Healthcenter Vennewater

HIIT Training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kennemerstraatweg 390, 1851 BK Heiloo

HIIT Training

Sportzaal Sterk

High intensity interval training (HIIT), is een training strategie, welke bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. Aanmelden per email info@sterkfysieketrainingen.nl

Aangeboden door STERK! Fysieke trainingen

HIIT training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kennemerstraatweg 390, 1851 BK Heiloo

HIIT training

sportzaal STERK

High intensity interval training (HIIT), is een training strategie, welke bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. Aanmelden via email info@sterkfysieketrainingen.nl

Aangeboden door STERK! Fysieke trainingen

HIIT training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kennemerstraatweg 390, 1851 BK Heiloo

HIIT training

Sportzaak Sterk

High intensity interval training (HIIT), is een training strategie, welke bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. Aanmelden per email: info@sterkfysieketrainingen.nl

Aangeboden door STERK! Fysieke Trainingen

HIIT training

Alkmaar Sport / Gemeente Heiloo
Kennemerstraatweg 390, 1851 BK Heiloo

HIIT training

sportzaal Sterk

High intensity interval training (HIIT), is een training strategie, welke bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. Aanmelden per email: info@sterkfysieketrainingen.nl

Aangeboden door STERK! Fysieke Trainingen

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217 SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Ga naar het event

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217 SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland
Vaartweg 163C, 1217SP Hilversum

Gezond & Actief Hilversum

FysioHolland Hilversum

10

Sporten onder persoonlijke begeleiding van een bewegingsspecialist van FysioHolland Gezond & Actief. Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Wij begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

TabXtreme

Alkmaar Sport NV
Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar

TabXtreme

zwembad de Hoornsevaart

30

Tabaqua interval training is een van de meest effectieve vormen van High Intenstity Interval Training. Door deze trainingsvorm te combineren met de eigenschappen van water, zorgen we voor een optimale workout!

Zorg dat je badkleding geschikt is voor een actieve sessie in het water, er wordt zowel diep als ondiep getraind. Neem een handdoek mee en een flesje water om vocht aan te vullen.

Ga naar het event

Aquajoggen

Alkmaar Sport NV
Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar

Aquajoggen

zwembad de Hoornsevaart

30

Aquajoggen laat zich het beste omschrijven als hardlopen in het water. Een groot voordeel van deze sport is dat de kans op sportblessures zeer klein is. Bij aquajoggen sta je in het water met een wetbelt om je middel en doe je loopbewegingen. Een wetbelt is een brede kunststof gordel met een groot drijfvermogen. Door de weerstand van het water gebruik je meer energie dan op het droge. Je spieren komen dus goed in actie, terwijl je gewrichtsbelasting laag blijft. Aquajoggen is dus de ideale manier om je conditie op peil te houden!

Neem een handdoek mee en een flesje water om vocht aan te vullen.

Ga naar het event

Aquarobics

Alkmaar Sport NV
Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar

Aquarobics

zwembad de Hoornsevaart

30

Aquarobics is een actieve workout op verschillende muziek stylen. Naast de warming-up en warming-down bestaat de workout uit intervaltrainingen en choreografieën. Een goede combinatie van cardio-, spier-, en core-training, met een vleugje fun.

Neem een handdoek en flesje water mee